Top
Calgary stampede
Category:
Typisch Amerikaans en Canadees

De afgelopen keren dat we in Amerika waren, hebben we o.a. de Harley Davidson fabriek, de Jack Daniels fabriek, de Anheuser Busch brouwerij (grootste ter wereld), de Boeing fabrieken en Nasa bezocht. Wij vonden het heel bijzonder om bij deze grote bedrijven een kijkje in de keuken te nemen.

Het lijkt ons deze keer heel leuk om een event te bezoeken. Als we in de buurt zijn, dan willen we naar de Calgary Stampede. Een jaarlijks festival waar o.a. allerlei natives een week lang hun kunsten laten zien. Een bezoek aan Burning man lijkt ons ook gaaf. Alhoewel onze kinderen zeggen, dat dit misschien te “heftig” voor ons is. Misschien bezoeken we de Indy 500, een NBA-, een ijshockey- of American football wedstrijd of iets ander dat typisch Amerikaans of Canadees is. 

Wat we misschien nog wel interessanter vinden zijn de locale events. We zullen bij iedere staat die we bezoeken, gaan kijken wat er kenmerkend is voor die betreffende locatie. Zolang het maar iets is, dat we niet zo snel in Nederland en Europa kunnen ervaren. We zien wel wat er op ons pad komt!

Een leuk Amerikaans/Canadees event met inspirerende mensen bezoeken staat niet voor niets in onze bucket list voor 2023.

Bucket list part 3
Lao Tzu