Top
Tiktok Travel at 50
Category:

Onze dochter Carmen & schoonzoon Lorenzo helpen grote en kleine bedrijven om hun naamsbekendheid en klantenkring te vergroten. Dit doen ze via het medium Tiktok. Wij bekijken de filmpjes die zij maken uiteraard altijd. Het is zo leuk om te zien hoe creatief ze zijn! 

We kregen zelf meer interesse in Tiktok toen we ervaarden hoe zij zich aan het voorbereiden waren op onze gezamenlijke camperreis door Amerika. Ze hebben zoveel leuke plekken, restaurants en activiteiten gevonden, dat we hier nu zelf ook Tiktok voor gebruiken.

Van Lorenzo hoorden we dat Tiktok vaker wordt gebruikt dan de zoekmachine Google. Mensen kijken liever een kort filmpje met uitleg/tips, dan dat ze een stukje moeten lezen……….

Zelf op Tiktok?

Wij zijn geen bedrijf en hebben ook geen interesse om een bedrijf te starten. Toch hebben we om vijf redenen besloten om een Tiktok account te openen:

  1. Carmen zegt altijd: “het is zo leuk wat jullie doen, dat moet je delen, dat is heel inspirerend”
  2. Lorenzo heeft ons zoveel uitgelegd, dat we wel een filmpje “moesten” posten (grapje hoor Lor 🙂
  3. We maken veel korte filmpjes, waar we niets mee doen. Robert maakt vaak filmpjes met de GoPro en monteert deze vervolgens met de software van Premiere Pro. Dat is leuk om te doen, maar wel onwijs veel werk. We zijn reizigers en geen filmmakers…….met de Tiktok app is het kinderlijk eenvoudig om alle korte filmpjes aan elkaar te plakken
  4. We krijgen onderweg heel veel vragen over onze camper en onze reizen
  5. Het is leuk om snel een kort filmpje als naslagwerk in Tiktok te kunnen maken en ook met jullie te delen. Klik hier voor ons account.