Top
Grow X Community
Category:

In 2022 hebben we meegedaan met Your Roadmap van Michael Pilarczyk. Het is altijd inspirerend om van hem en de deelnemers bijzondere verhalen te horen. Michael heeft het altijd over “leef je beste leven”. Hoewel je aan het einde van je leven pas weet welk stuk het beste was, bedoelt hij hier vooral mee om niet te wachten om dit te realiseren. 

Wat ons na Your Roadmap vooral is bijgebleven, dat zoveel mensen dromen hebben, maar niet tot actie (durven) over te gaan. De meeste deelnemers dromen over langdurig reizen en wonen in een ander land. Het uitblijven van actie wordt meestal veroorzaakt door het vastzitten in de eigen overtuigingen en door het verkeren in een omgeving vol dreamstealers.

We kennen allemaal de verhalen: “je weet nu wat je hebt”, “je hebt het toch goed zoals het nu is”, “dat kun je toch niet betalen”, “er zal we een addertje onder het gras zitten” en zo kunnen we nog wel een tijdje doortypen……

Maar hoe kom je hier nu uit? In deze blog willen we jullie kennis laten maken met de Grow X community.

Carmen & Lorenzo

In 2021 besloten onze dochter Carmen en schoonzoon Lorenzo om voor langere tijd te gaan reizen. Eerder dat jaar waren ze afgestudeerd (HBO communicatie en HBO Toerisme) en zagen een kantoorleven niet zitten. Alles werd verkocht, ze namen afscheid van familie en vrienden en besloten om samen de wereld te gaan verkennen. Een jaar eerder waren ze net als onze zoon Mike begonnen met online verkopen via bol.com.

Via Mike kwamen ze op een netwerk event in contact met iemand die heel succesvol was op tiktok. Die persoon wilde graag zijn nieuwe tiktok cursus testen op iemand die nog onbekend was met dat medium. Hoewel Carmen & Lorenzo er niet zo heel veel zin in hadden, waren ze toch leergierig genoeg om ermee aan de slag te gaan. Ze begonnen het heel leuk te vinden en binnen korte tijd hadden ze meer dan 100.000 volgers. Klik hier om hun tiktok account te bezoeken.

Carmen
Wat kan ik met deze informatie?

Als je iets met toewijding doet en er zelf in gelooft, dan komen er vanzelf nieuwe dingen op je pad! Door de 100.000 volgers kregen ze aanbiedingen van bedrijven, verdienden ze geld via affiliate links en door hun tiktok en bol.com verkoopervaring begonnen ze met het coachen van mensen die ook op een andere manier geld wilden verdienen.

Tijdens hun reis in Mexico ontmoetten ze Rowan & Bo. Ze hadden al eerder met Rowan kennisgemaakt tijdens het hierboven genoemde netwerk event. Rowan kon zijn werk als coach tijdens het reizen voortzetten en Bo was op zoek naar werk wat online was uit te voeren. Lange tijd is Bo de virtual assistant van Carmen & Lorenzo geweest en is nu mede-oprichter van Grow X community.

Ze ontdekten al snel:

 1. Er zijn veel mogelijkheden om online geld te kunnen verdienen
 2. Kennis en een netwerk zijn belangrijke onderdelen om succesvol te kunnen zijn
 3. Er is geen laagdrempelig-betaalbaar platform waar goede informatie beschikbaar is
 4. Er is geen platform waar je in contact kunt komen met gelijk gestemden
Grow X Community

Door de coachingsgesprekken, vragen uit hun omgeving en door eigen ervaring kwamen ze op het idee om de Grow X Community op te richten: Een platform waar kennis over online geld verdienen beschikbaar is en waar je in een netwerk van gelijk gestemden van elkaar kunt leren.

Ondanks dat er veel verschillende manieren zijn om online geld te verdienen, kan het lastig zijn om de juiste informatie te vinden. Een overload aan (nietszeggende) informatie, daar schiet niemand iets mee op en vaak ontbreken de essentiële en praktische stappen waardoor een succesvolle start heel moeilijk kan zijn.

De doelstelling van Grow X community is dan ook om online geld verdienen voor iedereen toegankelijk te maken en alle kennis binnen de community te delen.

Ben jij iemand die..
 • Weinig of geen voldoening haalt uit je huidige 9-5 baan of studie?
 • Online wil kunnen werken op de meeste te gekke plekken?
 • Meer tijd thuis wil doorbrengen terwijl je geld verdient?
 • Op een laagdrempelige manier wil kennis maken met online geld verdienen?
 • Wil groeien in je persoonlijke ontwikkeling met like-minded levensgenieters?
 • Meer wil genieten van het leven en vaker op reis wil?
 • Denkt waar moet ik beginnen, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de valkuilen?

Lees dan snel verder!

Het aanbod

Grow X Community biedt enorm veel waarde voor éénmalig €29,99 (excl. btw). Door dit lage bedrag biedt Grow X Community iedereen, die leergierig is en een andere manier van leven en geld verdienen ambieert, de mogelijkheid om die stap te zetten. 

Je krijgt enorm veel waarde voor dit bedrag!

Grow X Academy

Je krijgt toegang tot de online Academy, waar in 30 video’s, ondersteunt door 17 Grow Guides (naslagwerken) in totaal 13 verdienmodellen worden uitgelegd:

Verdienmodellen

Elk verdienmodel wordt stap voor stap uitgelegd. Zo kun jij met de juiste fundering een online inkomen kiezen dat echt bij jou past. Uiteindelijk bepaal je zelf met welke online “baan” je gaat starten. Vandaar ook de naam Grow X. Jij vult zelf de X in en daarin zal je groeien.

Grow X Community

Naast de Academy heb je de mogelijkheid om lid te worden van de Grow X Community. Voor €10,- per maand kun je netwerken met gelijkgestemde levensgenieters en krijg je les van de meest unieke gastsprekers.

Heb je geen behoefte om je eigen kennis te delen en/of de ervaring van anderen te horen? Dan kun je uiteraard ook alleen gebruik maken van de Academy.

Grow X Personal Coaching

Een op een coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Stuur een mail naar: hello@growxcommunity.nl

Ook dit leer je in Grow X community

✅ – Angsten overwinnen met een killer mindset 
✅ – Met waardevolle video’s ontdekken welk verdienmodel bij jou past
✅ – Jouw dromen opstellen en waarmaken 🌎
✅ – Groeien als persoon met hands-on hulp van de founders
✅ – Achter jouw passie komen en hier héél goed in worden 💰
✅ – Connecten met like-minded levensgenieters 

Het gaat niet vanzelf

Elke ondernemer kent ups en downs. Het is fijn als je ervaring met anderen kunt delen, kunt sparren en ergens terecht kunt met vragen. Iedereen heeft wel een skill waar een ander mee geholpen kan worden. Uiteindelijk zul je wel zelf de discipline en mindset moeten hebben om jezelf het succes te gunnen!

Onze ervaring

We zijn uiteraard supertrots op onze kinderen en hun partners! Het is heel inspirerend om te zien dat zij – met alles wat ze doen – hun hart volgen. Als je iets met liefde doet, dan is het resultaat zoveel mooier dan wanneer je uitgangspunt alleen maar geld verdienen is.

Wij zijn nooit zelfstandig ondernemer geweest. Robert heeft ruim 20 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt en Ingrid ruim 17 jaar. Door onze kinderen is er een hele nieuwe wereld voor ons open gegaan. We kregen kennis van nieuwe manieren van geld verdienen, breidden onze woordenschat uit en zagen voor heel veel mensen een uitweg naar een andere manier van leven.

Als het je droom is om langdurig te reizen, dan hoeft het ontbreken van veel spaargeld, geen belemmering te zijn. De enige belemmering ben je zelf als je niet in jezelf wilt investeren om zo voldoende kennis, discipline, vastberadenheid en overtuiging te ontwikkelen, zodat je in staat bent om alles wat je wenst te kunnen realiseren.