Top

Direct naar

Vliegtickets

skyscanner

Met skyscanner kun je eenvoudig een overzicht krijgen op welke datum de goedkoopste ticket is te vinden. Je kunt ook een land als bestemming opgeven en je vindt de goedkoopste vliegticket.

cheaptickets

Met Cheaptickets kun je eenvoudig zoeken naar vliegtickets, hotels en autoverhuur. Ook handig is de optie om je prijzen 3 dagen eerder of later te zien. Evenals alternatieven luchthavens in de buurt.

chaser

Bij Chaser kun je geen vliegtickets boeken, maar alleen zoeken. Zij vergelijken alle websites die vliegtickets aanbieden. In plaats van zelf alle websites te vergelijken doet Chaser dit voor jou.

Vlucht informatie

seatguru

Met Seatguru kun je kijken welk type vliegtuig er wordt ingezet en waar je het beste kunt zitten. Hier kun je ook alle vliegtuiginformatie vinden per luchtvaartmaatschappij. Je kunt ook een auto en een vliegticket boeken.

FlightConnections

Flightconnections geeft een overzicht van alle vliegroutes wereldwijd. Vindt vluchten van alle luchthavens ter wereld en van alle luchtvaartmaatschappijen. Zoek directe en en indirecte vluchten om nieuwe routes te ontdekken.

Met Flightradar24 volg je live al het vliegverkeer in de wereld met detail informatie van elke vlucht. Volg de vlucht van familie en vrienden en zie waar ze op dit moment vliegen.

VPN

nordvpn

Nordvpn biedt naast een veilige anonieme verbinding een aantal extra functionaliteiten, zoals: Password manager en malware bescherming. Nordvpn is wel één van de duurdere VPN’s.

expressvpn

Expressvpn heeft een ruime keuze aan locaties met servers in 94 landen. Expressvpn  is perfect voor reizigers. Met de eenvoudige interface kun je bijna alles streamen alsof je thuis bent.

tunnelbear

Als je nog niet veel ervaring hebt met een VPN programma, dan is Tunnelbear goed om mee te starten. Het heeft een eenvoudige interface en niet veel opties. 

Travel tracker

polarsteps

Plan, volg en herbeleef uw reizen op een slimme en mooie manier. Houd je telefoon in je zak en je ogen op de wereld gericht. Deel het met iedereen of houd het voor jezelf. Maak automatisch een fotoboek van je reis.

stippl

Beheer uw reisroute met de drag & drop planner. Vind de beste accommodatie, ontdek de ideale routes voor elke bestemming en krijg inzicht in de geschatte reisduur tussen locaties.

findpenguins

Schakel de Travel Tracker in, en uw telefoon zal automatisch uw reisroute loggen. Deze tracker is batterijbesparend, werkt offline, detecteert vluchten en veel meer! Maak automatisch een fotoboek van je reis.

Camper navigatie

Sygic

Sygic caravan en camper navigatie heeft naast afmeting specifieke routes ook duizenden Points Of Interest (POI) speciaal voor campers en caravans. Ben je online, dan heb je ook inzicht in de brandstofprijzen onderweg.

 

copilot

Copilot caravan en camper navigatie heeft de standaard navigatie opties, ook informatie over campings, hotels en meer. Copilot is offline te gebruiken. Voor een aantal functies heb je een internet verbinding nodig, zoals brandstofprijzen.

igo

Igo navigatie heeft een optie voor vrachtwagens die tevens te gebruiken is voor caravans en campers. Igo is geheel offline te gebruiken. Heb je een internetverbinding, dan krijg je ook alle verkeersinformatie.